Peter Klerk

Gemeenteraadslid

Mijn naam is Peter Klerk, 51 jaar en samen met mijn vrouw Petra en onze drie kinderen Mathilde, William en Justen wonen we in Lekkerkerk. Ik voel me hier echt thuis… Het is prachtig wonen en goed leven in de landelijke omgeving van de Krimpenerwaard.

Op dit moment werk ik als IT-manager bij een internationaal opererend recyclingbedrijf. Door zo goed mogelijk ijzer en metalen te recyclen proberen we de wereld een stukje beter door te geven aan volgende generaties. In het verleden heb ik onder andere gewerkt bij gemeente Nederlek en ben ik adviseur geweest bij diverse andere gemeenten. Daardoor ben ik bekend met gemeentelijke processen en gewoontes. Die ervaring komt nu als raadslid goed van pas.

In de vrije tijd die over blijft, naast een baan en het raadswerk, speel ik graag orgel. Ik ben ook kerkorganist in Lekkerkerk en Krimpen aan de Lek.

Politiek boeit me en ik wil me als raadslid graag inspannen om onze gemeente steeds weer een beetje mooier te maken. Dat doe ik uiteraard vanuit de beginselen van de SGP. 

Terug naar overzicht