Marijn Floor

Commissielid

Mijn naam is Marijn Floor, 23 jaar en opgegroeid in Lekkerkerk. Op mijn 6e ben ik verhuisd naar Ouderkerk aan den IJssel, waar ik tot op de dag van vandaag nog met veel plezier woon.

In het dagelijkse leven ben werkzaam als Junior Inkoper en Supply Chain Planner bij Eosta B.V. in Waddinxveen, een bedrijf dat biologische groente en fruit importeert- en exporteert. Maar per 1 februari ga ik een nieuwe uitdaging aan bij Controlin in Ridderkerk, als commercieel medewerker.

Politiek heeft altijd al mijn interesse gehad. Alweer bijna 7 jaar geleden ben ik begonnen als secretaris van de lokale SGP-jongeren afdeling. Daar ben ik afgelopen jaar mee gestopt. Via de SGP-jongeren ben ik de ‘grote-mensen’ SGP ingerold, inmiddels maak ik al geruime tijd deel uit van de fractie.

Sinds deze raadsperiode mag ik commissielid zijn namens de SGP. Ik richt me voornamelijk op onderwerpen rondom verkeer & vervoer, maatschappelijke dienstverlening en sociale voorzieningen. Ook binnen deze portefeuilles liggen weer genoeg uitdagingen, denk bijvoorbeeld aan de enorme wachtrijen voor de jeugdzorg.

Terug naar overzicht