Fabian Voorsluijs

Commissielid

Mijn naam is Fabian Voorsluijs, geboren in 2003 en woon al die jaren in het groene hart van de Krimpenerwaard; in het prachtige Berkenwoude. In het dagelijks leven ben ik actief als transportplanner bij een internationaal tanktransportbedrijf.

Politiek heeft al jaren mijn interesse. Zo ging ik verschillende keren naar de Tweede Kamer om te kijken hoe politiek nu echt werkt. Daarnaast bleef ik het politieke nieuws volgen omdat ik merkte dat in de politiek keuzes worden gemaakt waar iedere burger mee te maken heeft.

Daardoor kwam ik tot de conclusie dat de SGP het beste aansloot bij wat ik belangrijk vind en waar ik me voor wil inzetten. De SGP bedrijft namelijk politiek op een manier die past bij de waarden en normen volgens de Bijbel.

Tijdens een SGP-bijeenkomst vlak voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 werd mij gevraagd of ik actief wilde worden in de SGP-fractie. Dit zag ik wel zitten en na enige tijd werd ik op 1 november 2022 beëdigd als commissielid namens de SGP-Krimpenerwaard.

De agrarische sector vind ik een belangrijke sector, ze produceren immers voedsel voor iedereen. De grond in de Krimpenerwaard is ook uitermate goed geschikt voor veeteelt. Daarom is het belangrijk om de sector in de Krimpenerwaard te behouden. Daar ga ik mij voor inzetten!

Daarnaast ga ik me de komende raadsperiode ook inzetten als commissielid op het gebied van Bestuurlijke Zaken, Economische Zaken, Kunst & Cultuur en Recreatie & Toerisme.

Terug naar overzicht